MET EEN MOOI LICHAAM HET VOORJAAR IN!

 

De lente is begonnen. Hoera hoera! Zonnige dagen liggen in het vooruitzicht. Ik hoor je al denken, tijd om die leuke kleedjes en rokjes uit je kleerkast te halen. Misschien maak je plannen om tijdens de zomermaanden op vakantie te gaan. Alleen hoe pak je die onsierlijke cellulitis op je lichaam aan? In de blogpost van vandaag leg ik je uit hoe je tegen de zomer bikiniproof kunt zijn.

Wat is cellulitis precies? Het is een verstoring in de diepere huidlaag waarbij het volume toeneemt op specifieke plaatsen van het lichaam. Er ontstaat vetophoping, vocht en giftige stoffen worden vastgehouden en de bloedcirculatie neemt af. De huid oogt minder glad en strak net zoals de huid van een sinaasappel. Tijd voor actie!

Je Abidis schoonheidsspecialiste is opgeleid om doelgericht cellulitis aan te pakken. Tijdens een cabine behandeling wordt er gekeken naar de huid. Er wordt een onderscheid gemaakt in welke fase de huid zich bevindt. Er bestaan vijf fases in de ontwikkeling van cellulites. Elke fase vereist een andere aanpak. Eens de diagnose vastgesteld is, kan je behandeling van start gaan.

De behandeling start met een stevige scrubsessie met de Abidis body scrub cream. Het doel hiervan is het lichaam ontdoen van dode huidcellen zodat de producten die hierna volgen nog beter opgenomen worden. Het massageproduct wordt verrijkt met een intens concentraat aan actieve werkstoffen. Hiermee voert de Abidis schoonheidsspecialiste de cellulites massage uit. Deze kan pittig zijn, maar mag niet als pijnlijk ervaren worden. Afhankelijk van het soort cellulites kan er lokaal een pakking aangebracht worden na de massage. De eindmassage wordt voltooid met het product waarvan de schoonheidsspecialiste overtuigd is, dat je het meeste resultaat mee zal bekomen.

Er wordt aangeraden om een correct product thuis verder te gebruiken. Om je cabine behandeling te ondersteunen en kracht bij te zetten. De cellulites cabine behandeling is een professionele behandeling die effectief en doeltreffend is.

Geef een reactie

Shopping cart

0

No products in the cart.