Jong geleerd is oud gedaan

 

De huid is ons grootste en meest zichtbare orgaan. Bestaande uit drie lagen met als doel een natuurlijke barrière te vormen tussen de buitenwereld en hetgeen zich aan de binnenzijde van het lichaam bevindt. Het verouderingsproces van de huid begint al vroeg. Namelijk op de leeftijd van 25 jaar. Verrast? Daarom is het essentieel om op jonge leeftijd te starten met de juiste huidverzorgingsproducten. Het Abidis team legt je uit wat een huidverzorgingsroutine voor de jonge huid precies inhoudt.

 

Dagelijks reinigen

Abivoc

Het is belangrijk om zowel ’s morgens als ’s avonds je gelaat en je hals grondig te reinigen. Ook

als je geen make up draagt. Je huid produceert talg, zweet en is onderheven aan milieuvervuiling. Enkel door dagelijks goed te reinigen kunnen de verzorgingsproducten die je hierna aanbrengt dieper en beter indringen.

TIP: Abidis Abivoc is een reingingsmelk die je emulgeert op de huid met je vingertoppen en afwast met lauw water.

 

Zonbescherming

De zon is dé grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Een reden te meer om dagelijks je huid te beschermen tegen de zon. De Abidis dagcrèmes bevatten standaard een SPF 15.

 

droge huid
Aqua reset

TIP: Abidis Aqua Reset, een heerlijke lichte dagcrème gericht op hydratatie en bescherming. Een handige twee-in-één.

 

Hydrateren tot de tweede macht

Een jonge huid heeft vooral nood aan hydratatie. De voordelen? Je make up blijft langer en beter zitten. Fijne lijntjes krijgen minder kans en de huid ziet er frisser uit.

droge huid
Abisome II

 

 

TIP: Abidis Abisome II. De dorstlesser om ’s avonds te gebruiken. Rijk aan collageen en aloë vera. ’s Morgens ontwaak je met een uitgeruste teint.

 

Ze zeggen wel eens jong geleerd, is oud gedaan. En dat klopt! Met dit Abidis 3 stappenplan kan het alvast niet misgaan.

 

 

 

Droge huid
Abimoist system
Geef een reactie

Shopping cart

0

No products in the cart.