Je eigen zen moment in de badkamer, mini gelaatsbehandeling met vit C

 

 

Wist je dat Abidis mini gelaatsbehandelingen in het assortiment heeft? Perfect om thuis aan de slag te gaan. Op deze manier streef je nog meer naar een perfecte huid. Deze mini behandelingen zijn geschikt om te gebruiken tussen twee professionele behandelingen in. Het goede nieuws is, je kan het gewoon thuis zelf doen. Je creeert je eigen zen moment in de badkamer op het moment dat het jou goed uitkomt! Klinkt heerlijk, niet waar? Vandaag zetten we de Abidis detox XPLENDOR vitamine C mini behandeling in de kijker.

Voor je van start gaat, reinig je het gelaat en de hals grondig. De reiniging bestaat uit: een demaquillant en een lotion aangepast aan je huidtype. De XPLENDOR kit bestaat uit 5 tubes die je in een bepaalde volgorde dient te gebruiken.

Stap 1

Een gel rijk aan vitamine C met een neutraliserende werking op vrije radicalen en andere oxiderende elementen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Je brengt de gel aan vanuit de hals met opwaartse bewegingen. Vervolgens werk je het product op richting de kaken, wangen, jeukbeenderen, neus en als laatste het voorhoofd.  Voer diepgaande, grote bewegingen uit tot de gel volledig door de huid opgenomen is.

Stap 2

Een crème  op basis van vetoplosbare vitamine A en E en in vet opgeloste vitamine C. Met als doel verder in te werken op de neutralisatie van vrije radicalen. Stap 2 breng je op dezelfde manier aan als stap 1 met grote bewegingen. Masseer het product in de huid tot het volledig geabsorbeerd is. Je stimuleert op deze manier de bloedcirculatie in de huid waardoor extra zuurstof vrijkomt.

Stap 3

Het masker maak je zelf klaar door de twee tubes MULTIVITAMINOLEUM en KIWI FRESH CELLS met elkaar te vermengen. Dit masker is een echte vitamine cocktail voor de huid bestaande uit vitamine A, E en F. Doe de twee tubes in een kom en meng tot een gladde massa. Breng het masker aan op het gelaat met behulp van een maskerpenseel en laat 15 minuten inwerken. Afspoelen doe je met lauw water. Dit masker helpt de huid te vernieuwen.

Stap 4

Dit is de laatste stap in deze thuisbehandeling. De afsluitcrème bevat vitamine C (gestabiliseerde en in vetoplosbare) en essentiële oliën van citrusvruchten. Beiden cruciaal in de aanmaak van collageen voor een mooie, stevige huid.

De XPLENDOR behandeling is geschikt als je opzoek bent naar een gezonde gloed en het welbehangen van je huid. Je wilt de huid beschermen tegen luchtvervuiling en schadelijke invloeden van de zon.

Ben jij klaar voor je wellness moment at home?

Geef een reactie

Shopping cart

0

No products in the cart.