Caviar System voor de droge huid met fijne lijntjes

Met de jaren verandert je huid, je huidtype en de noden die je huid heeft. De regeneratie en celvernieuwing vertraagt met huidveroudering tot gevolg. Je huid wordt slapper, de eerste tekenen zoals kraaienpootjes zijn zichtbaar en je huid oogt en voelt droger. Tijd voor een aangepaste huidverzorging. Klinkt het bekend in de oren? Dan is het Abidis Caviar System gamma iets voor jou.

De complete verzorgingslijn bestaat uit een oogcrème, een serum en een dagcrème met SPF 15. De formule van de Caviar System lijn is verrijkt met aminozuren, peptiden, proteïnen en vitamine A,E, B5. Deze unieke kracht formule geeft de huid intense voeding en alles wat je nodig hebt om huidveroudering weerwoord te bieden.

 

Hoe begin je eraan?

Zowel ’s morgens als ’s avonds is het cruciaal om grondig de huid te reinigen. Nadien kan je aan de slag gaan met je huidverzorgingsproducten. Het Vitellus serum combineert laag molleculair hyaluronzuur met kaviaarextracten. Het serum dringt makkelijk in de huid en werkt van binnen uit aan hydratatie en anti-aging. Breng één à twee pompjes aan tussen je vingers en met een masserende beweging breng je het serum aan over het volledige gelaat, hals en decolleté. Dit serum kan je ’s morgens en ’s avonds gebruiken. Overdag breng je over het serum de Vitellus cream aan. De dagcrème gaat de werking van het serum versterken en omgekeerd. De cocktail van aminozuren, peptiden, kaviaarextracten en proteïnen zorgen voor gladheid, flexibiliteit van de huid en een zichtbaar jongere uitstraling vanaf de eerste toepassing. Doordat de dagcrème een zonnefactor van 15 bevat is het afgeraden deze ’s avonds te gebruiken. De oogcontour vraagt om een specifieke verzorging. Vitellus Eyes pakt vermoeidheid aan en werkt tevens doelgericht op kraaienpootjes. Breng een druppeltje oogcrème aan op je ringvinger en tokkel zachtjes de oogcrème in. Een oogcrème kan je ’s morgens en ’s avonds gebruiken.

De Caviar System lijn wordt aangeraden aan personen met een droge, dunne huid met kraaienpootjes en fijne lijntjes vanaf de leeftijd van 40 jaar. Laat je steeds adviseren door je Abidis huid expert. Voor het beste resultaat combineer je professionele Abidis behandelingen samen met deze Caviar System producten thuis.

Geef een reactie

Shopping cart

0

No products in the cart.