5 REDENEN OM REGELMATIG NAAR EEN SCHOONHEIDSSALON TE GAAN

Het is behoorlijk koud buiten. Hét moment om je huid extra te verzorgen. Daarom 5 goede redenen waarom je best regelmatig een afspraak maakt bij jouw favoriet Abidis schoonheidssalon.

1/ huidproblemen aanpakken

Een schoonheidsspecialiste analyseert en bestudeert jouw huid. Samen met jou kan er een behandelingsplan opgesteld worden. Als je een huidprobleem wilt aanpakken, moet je je realiseren dat dit niet meteen opgelost is. Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn gecombineerd met de juiste producten thuis.

2/ een schoonheidsspecialiste is een expert

De Abidis schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in de huid en heeft de nodige kennis in huis over de Abidis producten. Zij kan je doelgericht advies geven. Afgestemd op de je persoonlijke noden en behoeften.

3/ persoonlijke tijd voor jezelf

Tijdens een schoonheidsbehandeling kan je even tijd nemen voor jezelf. Ontspannen, relaxen en gewoon genieten. Abidis biedt huidverbeterende behandelingen die aangenaam en ontspannend aanvoelen. Wist je dat iedere behandeling gepaard gaat met een massage? Heerlijk! Zeker als je weet dat tijdens een gezichtsmassage de bloedcirculatie gestimuleerd wordt, afvalstoffen makkelijker afgevoerd worden en stressfactoren gereduceerd worden.

4/ vroegtijdige huidveroudering tegen gaan

Zoals je kon lezen in onze blogpost van vorige week, start huidveroudering op de leeftijd van 25 jaar. Een schoonheidsspecialiste is de aangewezen persoon om de kwaliteit van de huid te verbeteren. De eerste tekenen van huidveroudering zijn: fijne lijntjes, doffe teint, vertraging van de bloedcirculatie, … . Al deze onderdelen worden aangepakt tijdens een gelaatsverzorging op maat.

5/ gezonde huid

Tijdens een gelaatsverzorging wordt de huid onder de loep genomen. Verdachte vlekjes worden opgemerkt ook op plaatsen die jij misschien niet dagelijks bekijkt. Zoals de haarlijn, rond de oren, in je nek. De schoonheidsspecialiste zal je doelgericht doorverwijzen bij twijfel.

TIP: het Abidis team adviseert je om één keer per zes weken een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling. Dit is het perfecte tijdsspanne tussen twee behandelingen en thuis kan je verder aan de slag met de Abidis producten voor thuisgebruik.

FIND YOUR ABIDIS EXPERT HERE https://www.abidis.be/wp/abidis-salons/

 

Geef een reactie

Shopping cart

0

No products in the cart.